Kunststof-PVC-Plastic kaartjes en passen € 87- 500 stuks - all-in prijsEen perfecte en betaalbare presentatie
Een perfecte en betaalbare presentatie voor iedere ondernemer
Offsetdruk middels CMYK kleurenschaal
GEEN VERZENDKOSTEN
GRATIS ONTWERP
GRATIS DIGITALE PROEFSPECIALE WENSEN

Zoekt u andere toepassings mogelijkheden of heeft u speciale wensen? Stuur ons een email of info-aanvraag. Geheel vrijblijvend.

Klik hier als wij u moeten bellen.

Transparante kaartjes in frosted of helder

Eurogoldcard - de goedkoopste van Nederland, België en Luxemburg. Prijzen vanaf 87 euro voor 500 kaartjes, inclusief onwerp, digitale proef, en verzendkosten. Geen start- en administratiekosten.

Infotake - Infostop


Foto's kunnen perfect afgedrukt worden op plastic kaartjes. De kwaliteit is mede afhankelijk van de scherpte en kleuren van de aangeleverde bestanden.


Ook voor passen, creditcards en ID-kaart


Plastic-kunststof kaartjes zijn zowel liggend als staan te leveren. Standaarduitvoering is glans en de 0.7 en 0.76 hebben de optie mat.Uitvoering met rechte hoeken is ook mogelijk.


Het voordeligste plastic visitekaartje van Europa

Plastic kaarten zijn in de formaten to A3 leverbaar. Ook ander kunststof materialen als banners, spandoeken, one vision decoratie, auto decoratie, etc. Heeft u een klein of groot decoratieproject laat ons dat weten. U ontvangt vrijblijvend een voorstel.

::: VOOR DE ONDERNEMER DIE ZICH BETER WIL PRESENTEREN

Uw visitekaartje is 'uw visitekaartje'. Daarmee geeft u de indruk van uw bedrijf af. Meestal is dat een eerste indruk en een gezegde zegt 'de eerste klap is een daalder waard'. Al eens gedacht aan een visitekaartje van kunststof. Dat heeft diverse voordelen. 

- blijft altijd mooi, kreukt niet en vuil kan verwijderd worden
- is exclusief, geeft een indruk van kwaliteit en wordt bewaard
- wordt gedrukt in vierkleurendruk voor een optimale presentatie
- kwaliteit en de kleuren zijn op hetzelfde niveau als van offsetdruk
- kunnen in de huisstijl ontworpen worden en zijn snel geleverd
- zijn leverbaar in standaard aantallen en aantrekkelijk in prijs

Eurogoldcard levert standaard kunststof kaarten en kaarten volgens de ISO 7810 norm. 

Klik hier voor voorbeelden

::: Technische details

:: Materiaal

PVC - PP frosted  
Op aanvraag: 9-22 krt goud - sterling zilver - koper - messing - ABS - roestvrij staal

:: Kleuren

De kaartjes worden gedrukt middels offset. Voor 0.5 en 0.7 wordt 'droog' offset gebruikt. ISO 7810 0.76 kaartjes worden gedrukt via het traditionele offsetsysteem. Wij gebruiken geen digitale print waardoor u verzekerd bent van een optimale kwaliteit en geen verlies van kleur of scherpte.

Met een aantal producten is (aanvullende) druk als zeefdruk of Pantone kleuren tegen meerprijs mogelijk. Zwart kan in verschillende gradaties, van grijszwart tot diepzwart. De kaartjes worden in CMYK (full colour op basis van 4 kleuren) gedrukt. Bij frosted (mat transparant) of 0.76 helder transparant kaartjes één extra kleur: wit. Indien logo of andere voorbeelden in RGB of ander kleursysteem worden aangeleverd zetten wij deze kleuren om naar CMYK. Er kunnen dan kleine of grotere kleurverschillen ontstaan. RGB kleuren worden hoofdzakelijk gebruikt voor schermafbeeldingen, CMYK voor (offset)drukprocedés. Schermafdrukken zijn over het algemeen helderder dan drukwerkafdrukken. De voorbeelden op scherm (is mede afhankelijk van de kwaliteit van het scherm) zijn een goede benadering voor het uiteindelijke resultaat.


:: Formaat

Standaard formaat van de kaartjes is 85x55 mm. Kaartjes met een afgeronde hoek hebben een formaat van 85x54 mm. ISO 7810 (CR80) kaartjes hebben een afmeting van 85.5x54 mm. Er zijn diverse andere formaten leverbaar. Vraag informatie.

:: Drukprocedé

De kaartjes worden met het CMYK kleurensysteem (4/0 of 4/4) gedrukt. Voor materialen anders dan papier of PVC/PP kunnen verschillende druksystemen, kleursystemen of graveertechnieken worden gebruikt.

:: Veredeling

De standaard PVC kaartjes zijn voorzien van een beschermende glans laklaag. Kaartjes met een dikte van 0.7 mm hebben de optie glans of mat. Kaartjes met een laklaag kunnen niet worden gebruikt in cardprinters. Hiervoor dient men de ISO 7810 kaartjes te gebruiken (0.76 mm). Deze hebben standaard geen laklaag of tegen meerpijs een lamineerlaag waarmee de kaartjes wel in de cardprinters te zijn gebruiken.

:: Opties

Standaard:
Nummering
Schrijf/handtekening vlak
Gaten - stansen
Partieel glanslak
Barcode

ISO 7810:
Vlakke nummering kleur-goud-zilver-wit
Reliëf nummering goud-zilver
Gaten-stansen
Matte of halfglans laminering
Magnetic strip Lo-co
Magnetic strip Hi-co
Codering magnetic strip
Barcode
Gouden of zilveren achtergrond
Diktes tot 1 mm
Smart card


:: Ontwerp - opmaakgegevens

Formaat. Het formaat van het visitekaartje is 85 x 54/55 mm.

Onderstaande gegevens gelden alleen indien u het ontwerp zelf drukklaar aanlevert. Wij verzorgen uw ontwerp en opmaak zonder meerprijs. Indien u de kaartjes door ons laat ontwerpen kunt u volstaan met het opsturen van teksten en plaatjes in de gangbare formaten als JPG, TIFF, PDF, etc. U hoeft dan geen rekening te houden met onderstaande gegevens.

In de opmaak van het bestand dient u rekening te houden met 2 mm afloop rondom. We adviseren u binnen het ontwerp minimaal 3 mm binnen het netto formaat te werken. Voor aflopende vlakken geldt dit uiteraard niet.

Type bestanden. U kunt bestanden aanleveren in de bestandsformaten .PDF, .AI , CDR of JPG, PNG, Tiff en Word cq text. Indien u een specifiek lettertype wenst dient het lettertype te zijn bijgevoegd. Ontwerpen in Photoshop kunnen een conversieprobleem geven. Daarom ontwerpen opgemaakt in Photoshop graag aanleveren in PSD en PDF. Mocht u afbeeldingen gebruiken, raden wij een resolutie van (minimaal) 300dpi aan. In feite maakt het niet uit welke files u aanlevert, wij maken deze drukklaar voor u. 

Wij raden u aan het bestand aan te leveren in vectoren. Indien u een bestand aanlevert welke niet in vectoren is opgebouwd kunnen wij niet garanderen dat uw afdruk voldoende scherp zal zijn. Wij proberen de door u aangeleverde bestanden wel zoveel mogelijk te corrigeren. Over het algemeen is dit goed te beoordelen met de digitale proef. Kleuren Full color (4/0 en 4/4) bestanden moeten altijd worden opgemaakt in CMYK/kleuren. Wit is geen drukkleur binnen CMYK. Wit wordt verkregen door de kleur van het materiaal. Bij transparant kaartjes is wit een optie. Door wit onder kleuren te drukken worden deze intensiever, minder tranparant.Op aluminium kan wit niet gedrukt worden, dit betekend dat alles wat in het ontwerp wit van kleur is een aluminium uitstraling zal krijgen.

Afwijking van kleuren. Binnen het kleuren/druk proces kan een minimaal kleurverschil ontstaan ten opzichte van papieren visitekaartjes. Dit komt door het materiaal; bij plastic/PVC vormt de inkt een laag op het materiaal. Papier daarentegen heeft enigzins een sponseffect. Is de juiste kleur heel belangrijk dan bieden wij een drukproef. De kosten hiervoor worden verrekend bij uw bestelling.

:: Controle van de bestanden

De bestanden worden altijd gecontroleerd. Bij drukklare bestanden wijzigen wij in principe niets zonder overleg met de klant.  Wij rapporteren eventuele fouten/opmerkingen. Controlepunten: - Formaat - Marge - Kleurstelling (CMYK) - Veiligheidsafstand voor teksten en afbeeldingen - Lettercontouren / outlines - Resolutie.


Klik hier voor een vrijblijvende info-aanvraag
Klik hier voor een overzicht Producten en Prijzen


TAGS - visitekaartje  -  plastic card - PVC  -  clubpas  -  ABS  -  transparant  -  drukwerk  -  kunststof  -  staal -  
 goud zilver klantenkaart - leden pas - entreebewijs - ID card - magnetic card - speciale passen barcode - 
bonuskaart - creditcart - bankpas gratis ontwerp - inclusief verzending - 


  © 2013-2014 Eurogoldcard-Euroclubpas  |  Disclaimer  |  Privacy  |  Postbus 2088 - 5202 CB  's-Hertogenbosch -  NL  |  

NAVIGATIE:      | HOME | INFORMATIE | KLANTEN | PRIJZEN | AANVRAAG | CONTACT | 

www.eurogoldcard.nl | www.euroclubpas.nl | www.eurogoldcard.com |
www.eurogoldcard.be | www.eurogoldcard.eu |